Dette er de 5 vigtigste spørgsmål, du bør stille dig selv

Ansøg nu!

Banken betaler straks købmanden, hvis du betaler med en check eller en ned. Dette reducerer bankens risiko for, at du muligvis skal betale dem forskellen mellem kontantforskuddet og kontraktgrænsen. Dette kaldes “håndtering” eller “afkortning” af transaktionen. Det tager kun få sekunder. Banken har en vis kontrol over prisen på de varer og tjenester, du køber, samt det pålydende beløb for din check. Det styrer også, hvordan din konto debiteres for at betale din regning. Der er også gebyrer for at kontrollere din saldo. Købmanden er USA’s største inkasso, og du kan kun underskrive bagsiden af din check. Du er kunde, hvis du Nightmare har ledere, der ikke accepterer kreditkort. Hvis du køber og flød mere end den indstillede vedligeholdelsesparpris, er du kunde. Hvis den kortsigtede penge långiver ikke er i stand til at tilbyde dig det beløb, du har anmodet om, eller til en højere rente eller ekstra gebyrer end det beløb, du skylder, så er du ikke en klient. Det er op til kreditor. Du bør altid bruge långivere, der er i din bedste interesse og søge efter den laveste rente. ÅOP er den sats, hvormed du betaler renter af de penge, du låner.

Dette er de fem vigtigste spørgsmål, du bør stille dig selv

1. 1.Kan vi råd til det? Selv hvis du har penge til at købe varen, bruger du den mange gange ikke. Eller du har vigtigere ting, du kan beholde og købe. Mens andre løsninger kan være i stand til at løse din umiddelbare finansielle krise, kan de ikke arbejde på lang sigt.

2. Er det muligt at betale dem hurtigt? Hvis du har et øjeblikkeligt behov, er det sandsynligt, at du er i desperate økonomiske vanskeligheder. De, der låner penge til at købe ting, får ikke altid den rigtige løsning hurtigt nok.

3. Sørg for, at vi er solvente og rentable. Business, der vedligeholder sine bøger i orden, vil være mere tilbøjelige til at overleve. For et lille lån, skal du ikke gå til banken. En lokal kredit union, men ikke den mest venlige, kan tilbyde en kontostyring program. Stil spørgsmål, de kan endda være i stand til at hjælpe.

4. Hvad er de bedste måder at forsikre lånet? Hvordan skal vi betale lånet? Lånet skal være ansvarligt med hensyn til likviditet og anvendte midler. De skal tilbagebetale dig for en kommunal gæld, der er faldet i misligholdelse, samt franchise gebyr. For eksempel, hvis franchisegebyret var $ 500.00, ville de tabte indtægter til byen være $ 450.00. Betal dit franchisegebyr og derefter sagsøge dem. Nogle gange er det okay at tabe penge på en ny aftale. Det er bedre end at skylde alle franchise tilbage.

5. Hvad vil du gøre for at betale skat og beslaglægge? Omkostningerne ved beslaglæggelse ejendom er ikke billigt. Selv hvis du har en skatteangivelse, vil skattemyndighederne stadig tage ejendommen og betale skatterne. Selv om satserne for beslaglagte lån kan variere, er de altid opkræves til en fast rente. Satsen bestemmes dog af kvaliteten af din sikkerhedsstillelse. I de fleste tilfælde er dette din egenkapital i ejendommen. Det er ikke, hvor meget du har råd til at betale for pengene; det er, hvordan du foretager dit lån betaling.

Her er en hurtig liste over de rutinemæssige krav: En W2 eller 1099 er påkrævet for enhver ny payday lån kunde.

1. 1.En enkelt side låneansøgning skal udfyldes.

2. Du skal have bevis for beskæftigelse.

en. De seneste 3 måneder 680 (a) paystubs, herunder alle W-2’s, H2 Guy, eller i vente på dem, samt de sidste 4 måneder med en opdateret år-til-dato P60.

b. De skal anmode om 3 måneder af din L75, Pensionering, eller Arbejdsgiverens forsikring fornyelser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *