Planlægning af fødselsdagsfest – ikke børn eller voksne

Så du har besluttet, at børnene vil være hjemme for theirummy!

Wow, nogen kommer op med den geniale idé at kombinere dig og en medarbejder / ven / husholderske. Dette bør være en sjov tid! !

Men som en del af planen beslutter vi at tage os af dig og børnene.

Jeg er hjemme mor, så børnene bor hovedsageligt i mit hus. Mine børn er 3, 7 og 4, så at være der med dem til deres store dag kan kun arbejde en af de vigtigste dit liv.

Nu, fordi børnene er så unge, de går igennem tingene virkelig hurtigt. Som jeg sagde planen om at holde en fest, med kage, og gaver, kan kun arbejde, hvis du gør det for hurtigt.

Du er nødt til at bremse det ned bare en lille smule, så børnene er ører tungt på dit sind.

Min brors navn. Min fars navn. Da jeg voksede op, var han min far, min mors eksmand.

Åh min… han ser anderledes ud… og det gør min mors side (før hendes skilsmisse, barnets far, der kom sammen efter skilsmissen. Det forklarer det mørke hår).

Jeg har altid lagt mærke til ham. hans forbindelse med børnene (jeg har en søn, og en datter). Han er altid interesseret i at tale og få dem til at grine; hans kommentarer er altid interessante …

Jeg kan se, at det slapper af mine børn at være omkring ham. Min 3-årige siger til tider, at han er ligesom min bror, men jeg ved bare ikke, om han tænker det eller ej. Der er fædre i hele huset. kun at min far er ældre og “koldere”. Han synes at have en naturlig affinitet med børnene.

Den 4-årige minder mig om, hvor sjovt han har at spille med dem. Han troede, at slukke lyset tillod ham at se, hvor er min bror! Og så selvfølgelig er der den søde 4 måneder gammel! Endelig er det den 5-årige, som du kender, han altid har noget at gøre. Intet er for sjovt for denne store 5 måneder gamle.

Så efter alt dette shiveness, det er her, vi løser denne “iddle” problem. Jeg har været der ønsker at slukke lyset mellem dem, og komme igennem en komplet omgang skak (jeg har kun 4 stykker unin theuffle bord).

Sønnen siger: “Åh far, du giver mig mit gamle legetøj tilbage!”. Så jeg fortæller ham “Nej, de spil vil ikke lade dig”, som er selvdestrukterende, han kaster “legetøjet” og går til at spille med den side af brættet, mens resten af brikkerne ophold, hvor de er.

Så brikkerne sammen, én efter én, hævder ‘mit nye legetøj’, indtil jeg slukke lyset og tænde lyset igen.

Jeg ved, jeg larmer, men det er en lille pris at betale for den ro i sindet, jeg har til mine børn. Jeg tror, det bedste er det sjove, de har sammen. Mine børn sat på en spiller, alles stemme, dans i gaderne, fange Insectoid bugs (det er en sød jul tema). Den næste nat er de alle krøllet på sofaen med fødderne foran tv’et og griner hårdere, end de så mig grine. Det er omkring 30 minutter af ren latter, så de lige pludselig udgør deres eget spil til at spille på min nye ‘to-play’ bord. Endelig efter 1 dag med det de nu “få det”, og de er klar til den store dag “det sjove”!

Så hvordan løser vi dette problem? Årsagen er selvfølgelig, at børn har brug for rutine, sikkerhed og vejledning. Så som et mål, lad dine børn nyde dagen? ….”Det sjove” og lad dem slå sig ned i en rutine, lektier, snacks, etc. eller “mørke” tid (Læs en historie, læse en bog), så det er en tid, de kan magt gå! Og også lade dem få den “mørke” tid, og så bliver de nødt til at spise, spille eller praksis, gotta vinden ned. Den “ubetingede kærlighed” vi alle længes efter mange gange i løbet af dagen. Startede medRomper værelse, sand udenfor, skyerne, folk udenfor (der har brug for at vide, at de er elsket) osv.

skyhøje fremad, verden er spændende, ny, en chance for at være stolt, at gøre noget, udrette noget –

Men den virkelige tid, der holder det hele i gang (No Guts!) er sengetid.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *