Sådan sammenlignes rentesatser

Overvej f.eks. et personligt lån med en ÅOP på 15 %. Hvis du låner $ 100.000, ÅOP er 15% gange $ 100.000 svarer til $ 13.500. Selvfølgelig tager det ikke højde for skat og andre gebyrer, der kan forekomme, så i virkeligheden er den sandsynlige ÅOP faktisk 30% eller mere.

Når du beslutter dig for at tage et lån, især hvis det er stort, vil banken tilføje sine egne gebyrer til det samlede lån. Banken vil derefter opkræve sine gebyrer og tilføje renter til det beløb, du låner. Medmindre dette er inkluderet i lånebetingelserne eller angivet i en skriftlig kontrakt, kan gebyrerne begynde at tilføje hurtigt. Mange mennesker med lån kan stå over for afskærmning, hvis de ikke er i stand til at betale deres regninger.

Renten på et banklån kan variere afhængigt af den type lån, du tager ud. Hvis du tager et hjem ansvarlig lånekapital for $ 150.000, renten er højere end et hjem ansvarlig lånekapital på $ 150.000 taget ud for $ 150.000. Medmindre du har evnen til at betale dit hjem ansvarlig lånekapital hurtigt, ville det være klogt at undgå at tegne et hjem ansvarlig lånekapital, hvis du har problemer med at foretage betalinger.

Før du underskriver en banklånsaftale, skal du sammenligne dens ÅOP med andre. Hvis renten er lavere, kan du være i stand til at betale for mere af lånet på én gang. For eksempel, hvis du tager et lån for $ 30.000, betaler du en månedlig sats på eller mere end $ 115, og det samlede beløb, du låner, er $ 100.000. Hvis det skulle have en ÅOP på 15%, ville du skulle betale $ 13.500; mens hvis lånet havde en ÅOP på 10% ville du kun betale $ 10, 145.

Når du sammenligner satser, undgå at se på en månedlig betaling, når der træffes beslutning om renten. Andre faktorer såsom dit samlede lån, længden af lånet, og den type lån er vigtigere, når de beslutter renten. Mens et hjem ansvarlig lånekapital kan få dig en god rente, det er afhængig af værdien af dit hjem. Hvis værdien af dit hjem er lavere end det beløb, du låner, kan denne type lån ender med at koste dig penge.

Renter kan koste dig tusinder og atter tusinder af dollars hvert år. Men hvis du ikke tager sig tid til at sammenligne renten, kan du ende med at betale for meget.

For eksempel, hvis du har et hjem ansvarlig lånekapital med et lån beløb på $ 100.000, hvis lånet varighed er 10 år, vil lånet have en ÅOP (årlige procentsatser) på 29%. Hver måned vil du betale ca $ 845 i renter. Da det samlede beløb, du skylder, plus renter, kan tilføje op til en høj månedlig betaling, ville du være bedre stillet tegne et hjem egenkapital kreditlinje. Snarere end at gå til et hjem ansvarlig lånekapital, gå efter en kreditlinje i stedet.

Med en kreditlinje i stedet for et ansvarligt lån, kan du få den samme rente, men en lavere månedlig betaling. En fordel ved en kreditlinje over et hjem ansvarlig lånekapital eller kreditlinje er, at du ikke behøver at betale renter, så længe du bruger kreditlinjen. Husk dog, mens du måske sparer lidt penge hver måned, bliver du nødt til at betale mere på én gang gebyrer. Hvis du får et hjem ansvarlig lånekapital, vil du ikke have dette problem.

En ting at huske er, at bankerne i de fleste tilfælde kun registrerer salgskonti, der betales månedligt. De renter, de annoncerer, er meget lavere end på dit hjem egenkapital kreditlinje. Det er bedst at se på, hvad renten var, da du tog lånet ud. Hvis du har betalt det ud månedligt, vil du ikke være i stand til at fratrække renter på din skat.

Uanset hvad du vælger, shoppe rundt for den bedste pris. Du vil have en aftale, hvor du kan betale så lidt interesse som muligt. Sammenlign satser, før du tager et lån.

Udgivet
Kategoriseret som Blog

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *