Satser for Home Equity

Home aktiekurser er typisk lavere end renten på personlige eller konventionelle lån. Nogle RRIF Index-fonde har imidlertid en højere sats på grund af øget risiko og sikkerhedsstillelse. Den pris, du modtager, vil dog ikke være den laveste, men det er muligt at få en bedre pris, hvis du gør din forskning.

En Home Equity Line of Credit (eller HELOC) er sikret mod din egenkapital i dit hjem. Som med hjem lånekapital disse har en fast rente og et rentegebyr. Den ekstra rente lægges til låneforlængelsen. Et hjem ansvarlig lånekapital kan give dig mulighed for at sætte den maksimale kredit i en HELOC. Men nogle fonde har lavere priser, så det er en god ide at shoppe rundt.

Uanset hvad du beslutter dig for, er det vigtigt, at du undersøger kreditoplysningerne for den institution, du skal beskæftige dig med. Der er mange finansielle institutioner og banker, der tilbyder penge til konkurrencedygtige priser. Bortset fra dette er det vigtigt at undgå bankvirksomhed med den allerførste bank, du støder på. Nogle banker tilbyder ikke de bedste priser, så du kan overveje at skifte til en anden bank. Indvirkning på din kreditværdighed. Generelt vil anklagen for et lån forårsage en harme til en person med dårlig kredit. Dette påvirker din kredit score og banker vil ikke give dig lån i lange perioder. Du kan undgå pinligt dig selv ved ikke at betale lånet på forfaldsdatoen. Det bedste er, at ansøge om et hjem-ansvarlig lånekapital er let, når du har betalt det ud.

Hvis en boligejer erhverver en ejendom, tilhører den ham eller hende, medmindre der er fælles lejemål ejerskab. I så fald vil skødet normalt være titlen. Egenkapital er eksmandens hjemsværdi minus det beløb, som ægtefællen har betalt. Beløbet ovenfor er værdien af, hvad egenkapital er blevet skabt, eller mindre end hvad der i øjeblikket er i brug for bygning. Egenkapital er forskellen mellem, hvor meget ejendom der kan sælges, og hvad det koster at bygge. Dette er ikke det samme som den aktuelle egenskab. Men det tæller som fremtidig ejendom. Egenkapitalgabet mellem 40-60% er normen for de fleste mennesker. Hvis der opstår en tvist, vil det også indikere, at denne kløft eksisterer. De fleste mennesker har et håb om, at de en dag vil få deres egenkapital hul elimineret. Det er usandsynligt, at regeringen gerne vil se dette, så der er andre muligheder. Hvis du er på udkig efter mere værdi i dit hjem, er det værd at overveje nedskæringer. Dette reducerer hjemmets omkostninger. Du kan bevæge dig på den halve måde mellem et billigt og et dyrere hus. Som hjemmets værdi falder, kan du være i stand til at bytte huse. En anden mulighed er at underskrive en jordkontrakt og bygge din egen mur Safe Harbor.

Du vil vide, hvad de skal gøre næste, selvom du arbejder med nul egenkapital. Det var trods alt dine penge, der fik dig i problemer.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *