3 trin til at ændre din livsstil

Forskellen mellem mennesker, der lever deres ideelle liv, og dem, der drømmer og har urealistiske forventninger, er, at der er én ting, de deler til fælles. Det er en simpel idé. Denne idé er hemmeligheden bag konsekvent at leve din ideelle livsstil.

Realisere dit sande jeg vil give dig mulighed for at leve det liv, du ønsker, er, hvad du vil være i stand til at opnå. Problemet er, at vi er blevet trænet på mange måder til at skjule vores sande jeg, især fra os selv. Som børn og som voksne har vi skjult, hvem vi virkelig er. Du kan muligvis se, hvorfor dette sker nu, hvor du er mere opmærksom på dig selv. Du kan blive klarere og mere nærværende. Det betyder ikke noget, om det ikke er klart, eller du ikke kender alle svarene. Fordi nu er du mere bevidst, det gør ikke noget.

Klar mental tilstedeværelse kan defineres på tre måder. For det første er det i dagligdags aktiviteter som at køre bil, sidde ved caféborde og se tv. For det andet i nye oplevelser, såsom læring. Den tredje mulighed er en blanding af både den første og den anden. Det er vigtigt at erkende, at dit sind er klart og ikke distraheret. Dette er det første skridt i retning af at blive mere klar i dit liv. Hvis du føler, at din programmering ikke værdsætter dig, er dette et mentalt program. Din programmering kan fortælle dig, at du ikke er vigtig. Hvis du har et klart sind, kan du blive rolig og fokuseret.

Klar mental tilstedeværelse indebærer, at du ikke dømmer noget. Det er svært at føle sig fast og i kontrol, når vores liv ikke er klare og specifikke. Klarhed er, når vi kan se tingene klart i vores liv. Det er muligt at føle sig godt tilpas og fredelig, når man ser tingene, som de er. Dit formål med at blive til stede er at observere karakteren af, hvad der sker. Det er fordi alt, selv fremmed for dig, er en del af dit liv. Hvis vi er klar over dette, alt i livet, selv de ting, der synes fremmed, bliver en del af vores liv. Dette er vores “NU”, vores virkelige og autentiske liv på alle tider.

Klar tænkning, tanker og følelser er afgørende, fordi energi er overalt. Jo mindre du bliver involveret i drama, eller trukket ind i det, jo bedre. Alle disse ting er en del af det sjove. Du er klar over, at de finder sted, og det er en del af spillet. Det er din skabelse. Du kan kun overvinde alle begrænsninger og forkert tænkning ved at oprette den. Selv om det kan lyde paradoksalt, er det faktisk en måde at gøre mange ting til at ske i dit liv. Du taler fra dit sande jeg og dit indre spil, når du taler. Du taler med autoritet og tillid. Jeg kan godt lide at tænke på dette som værende som 12 år gammel igen. Så igen, vil livet fortsætte overraskende dig og tale til dig. Gør mig bedre, så jeg kan gøre endnu mere.

Det er at være glad, som jeg ofte siger, lever i dit sande jeg. Det er vores sande jeg. Det starter med at kende dit sande jeg og føle sig lykkelig. Det er det vigtigste, vi gør her, blot at være. Det er svært at forestille sig at stå op om morgenen og ikke være i stand til at gentage dette. Vi er opmærksomme på, hvordan vi har det, og er opmærksomme på vores reaktioner. Fordi vi er så fast besluttet på at skabe, hvad vi ønsker, hvert øjeblik af hver dag, vi er til stede og klar.

Det kan være meget vanskeligt for mange at nå dette punkt. Denne følelse er skabt, når man får opmærksomhed og støtte fra deres familiemedlemmer. Nogle gange kan denne kombinations opmærksomhed gå ud over deres komfortzoner. Det er derfor, du skal bare være dig selv! Det er din naturlige tilstand. Og fordi verden omkring dig ændrer sig så hurtigt og oftere, end den plejede, kan det være let at føle sig ude af trit. Du vil føle dig ude af kontrol. Der er folk, der gør dette.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *